Vacatures

Chauffeur CE Voltijds

Ben jij een professionele, ervaren en klantgerichte chauffeur in hart en nieren en ben je graag veel onderweg? Dan is De Rycke is op zoek naar jou!
Functieomschrijving:
Je werkt vanuit 1 van onze 4 depots gelegen te Gent, Beveren, Boom of Tessenderlo waar je een dieplader bestuurt.
Je staat in voor de aan- en afvoer van allerlei machines, van onze depots naar verschillende locaties overheen heel België.
Deze transporten gebeuren vaak voor en na de normale werkuren, waardoor er voornamelijk ’s nachts gewerkt wordt.
Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de machines.
Profiel:
  • Je bent stipt, nauwkeurig en flexibel.
  • Nachtwerk schrikt je niet af.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE, een geldige Code 95 en Bestuurderskaart.
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Indien je de Engelse en Franse taal beheerst, is dat een pré (begrijpend spreken en verstaan, afhankelijk van het taalgebied).
Wat bieden wij jou aan:
Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.
Bent u geïnteresseerd in deze vacature dan kan u ons altijd even een mailtje sturen op het mailadres ‘olivier@deryckeverhuur.be’ of geef ons gerust een belletje op het nummer ’03/755.34.30′.