FAQ

We staan je steeds tot dienst op volgende openingsuren.

  • Maandag-Vrijdag: 6:00 tot 18:00u
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zon- & feestdagen: Gesloten

Wij blijven steeds open tijdens het bouwverlof.

Bij ons heeft u 2 keuzes:

  1. Wij leveren toestel bij jullie op de werf.
  2. U komt het toestel ophalen op een van onze vestigingen.

Dit is niet mogelijk.

Machines worden volledig getankt geleverd. Bij einde huur heeft u 2 keuze’s:

  1. U brengt de machine niet getankt binnen en wij rekenen de verbruikte brandstof aan.
  2. U tankt zelf de machine terug vol bij einde huur.

Indien u een nieuwe zakelijke klant bent vragen wij steeds een waarborg.

Bij particulieren wordt er steeds een waarborg afgesproken.

Momenteel is dit nog niet mogelijk.

Deze kan u steeds in de machine terugvinden.

U belt ons op het nummer 03/755 34 30 Allereerst zal een verhuurmedewerker u te woord staan. Gaat het nog specifieker zal u doorverbonden worden met de Technische dienst. De laatste stap is onze depannagedienst die naar u gestuurd wordt. Deze gaat proberen de machine te herstellen of indien nodig laat hij een wissel doorgaan.

U telefoneert ons op het nummer 03/755.34.30. De mekanieker van de depannage-permanentie probeert u allereerst verder te helpen aan de telefoon. Indien nodig komt hij ter plekke om een depannage te doen of indien nodig u te voorzien van een andere machine.

Bij directe leveringen: (bestellingen die dezelfde dag geleverd moeten worden) wordt er een toeslag van 50% aangerekend.

Voor kraanwerk wordt er 50 € extra aangerekend. (laden & lossen inbegrepen)

Transport kraan 25T – 40T: 85€/u. Bel voor meer informatie.

Zodra wij uw afmelding binnenkrijgen plannen wij de ophaling in. Wij kunnen hier geen exacte dag/uur op kleven. Wel vragen wij u de machine klaar te zetten zodat onze chauffeur er aan kan. Let ook op dat het zo goed mogelijk opzij staat van de openbare weg. Indien onze chauffeur niet aan het toestel kan, zullen wij hiervoor extra transportkosten rekenen.

Zodra u gedaan heeft met werken met de machine meldt u de machine(‘s) af.

U meldt steeds af per mail met onze dossier- of machinenummer zodat voor ons alles goed verwerkt kan worden in onze administratie. Zodra uw mail binnenkomt wordt de huurperiode afgesloten.

U kan ons ook per telefoon hiervoor bereiken op 03/755.34.30. Zodra uw afmelding binnenkomt wordt de huurperiode afgesloten. Onze gesprekken worden steeds opgenomen zodoende wij bij discussie exact weten wat er werd gezegd.

Er moet steeds afgemeld worden door u als klant anders blijft de huurperiode doorlopen. Houd hier rekening mee zodat u niet voor onnodige verrassingen op uw factuur komt te staan.

Als u de machine afhaalt gaat onze baliemedewerker u verder wegwijs maken. Aarzel niet om vragen te stellen indien zaken onduidelijk zijn. U moet er immers op een makkelijke manier mee kunnen werken.

Handleidingen zijn terug te vinden in de machine zelf. Ook kan u deze per mail toegestuurd krijgen.

Voor machines die geleverd worden kan er steeds ook telefonisch uitleg gegeven worden.

Gelieve bij levering expliciet met de planning af te spreken indien er extra uitleg nodig is.

Wij trachten steeds de machines tegen 7u ’s ochtends op de werf te leveren. Voornamelijk rijden onze chauffeurs ’s nachts.

  1. U stuurt een mail naar info@deryckeverhuur.be (machine vermelden, datum wanneer u het nodig heeft, hoe lang u het bij benadering nodig heeft, of u het zelf komt halen of het moet geleverd worden, het uur waarop u het nodig heeft, leveringsadres vermelden indien van toepassing, facturatiegegevens, uw Gsm-nummer.)
  2. U bestelt via de website. U geeft bij ‘zoek producten’ onder ‘Wenst u een machine te huren?’ de machine in die u zoekt. U ziet dan alle info, alsook het technische fiche. Beslist u om te bestellen klik dan op de knop ‘offerte aanvragen’. U krijgt dan een fiche waar u alle persoonlijk, adres, bedrijfsgegevens, huurperiode, ophalen of leveren, vrijblijvende opmerking dient in te vullen. Dit is pas een definitieve bestelling van het moment u een bevestiging per mail krijgt van een verhuurmedewerker.
  3. U telefoneert ons op 03/755.34.30. Een verhuurmedewerker helpt u verder.

Bij De Rycke wordt er steeds op maat prijs gemaakt voor de klant. Offerte aanvragen kan via mail, de website of via telefoon.
U krijgt van een verhuur medewerker een offerte toegestuurd die u achteraf moet bevestigen met de nodige info vooraleer wij aanleveren, of u de machine kan komen ophalen.

U moet de machine ten laatste bij ons terugbrengen op één van onze verschillende depots de dag na de laatste huurdag, voor 9u ’s ochtends. Onze klanten kunnen bij ons terecht tussen 06:00 – 18:00 van ma – vr.
Indien u huurt in het weekend, volstaat het om de machine terug te brengen op maandag voor 9u.

Mocht uw vraag er toch niet tussen staan?
Neem gerust contact met ons op.

info@deryckeverhuur.be