Bluelift SA16

De Bluelift SA16 is de 16 m compacte spinhoogwerker op rupsen van Bluelift. De aluminium kooi is makkelijk demonteerbaar en standaard voorzien van kooirotatie. Dit toestel is hierdoor uiterst geschikt voor voegwerken of gevelreinging. Dankzij een beperkte breedte van 78 cm is het makkelijk om met dit toestel in de achtertuin te geraken. Doordat het beschikt over een elektromotor (220 V) en een benzinemotor is zowel binnen- als buitengebruik mogelijk. Voor binnen kan je opteren voor non-marking rupsen (in optie verkrijgbaar).

Doordat de Bluelift SA16 gebruikmaakt van stabilisatoren is het eigen gewicht minimum 1.900 kg. Afstempeling van het toestel is mogelijk op een helling met een hellingsgraad van 11°en het maximale zijdelingse bereik is 7,4 m vanuit het centrum van het toestel, met een werklast van 230 kg. Het afstempeloppervlak is beperkt tot 3 m x 3 m.

De proportionele besturing zorgt ervoor dat je zeer precies kan werken, ideaal om secuur werk uit te voeren. Bijvoorbeeld voor snoei- en voegwerk of voor werkzaamheden waarbij de drukbelasting beperkt is.

Offerte aanvragen

Extra informatie

Werkhoogte

15,80 m

Breedte

0,78 m

Eigen gewicht

1900 kg

Hefvermogen

230 kg

Max. bereik

7,40 m

Beschrijving

Opgelet:

Wij hebben 2 verschillende types die onder deze categorie vallen.

Raadpleeg steeds de technische fiches vooraleer u de machine bij ons besteld.


Uiteraard zijn alle 2 de machines zo goed als gelijk aan elkaar.

  • Teup Leo 15GT (oudere , maar nette machines)
  • Bluelift SA16

Teup Leo 15GT Technische Fiche (EN)

Download

Bluelift SA16 technische Fiche (EN)

Download