Glas Vacuümzuiger 600 kg

Omschrijving

De Uplifter UPG600 combineert compactheid en volume! In zijn meest compacte vorm heeft de UPG600 beperkte afmetingen om kleine glasplaten aan te zuigen. De standaard bijgeleverde verlengstukken laten je ook toe om grote volumes glas te plaatsen met een eigen gewicht tot 600 kg. Deze verlangstukken kunnen afzonderlijk geplaatst worden om zo tot een optimaal resultaat te komen om een glasvolume aan te zuigen. De uitbreidingsstukken kunnen in een handomdraai en zonder gereedschap gemonteerd worden.

Het glas kan manueel 360° gedraaid worden en naar voor gekanteld worden. De draai- en kantelbare arm kan gedemonteerd of achteruit gekanteld worden, zodat je met een korte strop aan de hijsogen nog meer flexibiliteit hebt in moeilijk bereikbare situaties.

Het dubbele vacuüm systeem met dubbele vacuümmeters en geluidssignaal zorgt voor een uiterst veilig gebruik van het toestel. De capaciteit van de batterij laat je toe om 8 uur onafgebroken te werken zonder een stroomkabel naar het toestel. Met een laadperiode van een paar uur kan je dus perfect overdag werken en s’ nachts de batterij opladen.

De siliconevrije zuigerkappen laten geen sporen na op het glas. Kortom, deze UPG600 is een universeel inzetbare glaszuiger!

Offerte aanvragen
Categorie:

Beschrijving

Opgelet:

Raadpleeg steeds de technische fiches vooraleer u de machine bij ons besteld.

Uplifter UPG 600-2 Technische Fiche(NL)

Download

Uplifter UPG 600-2 Technische Fiche(EN)

Download