Compactlader 2380kg

Altijd inzetbaar

Het T110 model is de laatste nieuwe aanwinst in het productassortiment van de rupsladers. Hij combineert de voordelen van compacte afmetingen en een beperkt gewicht waardoor hij makkelijk te vertransporteren is. De T110 is ontworpen en gemaakt in Europa en voorzien van tal van nieuwigheden waaronder een nieuw instrumentenpaneel met hoogtechnologische, gemakkelijk af te lezen diagnosesystemen.

Compactheid

De T110 is 1199 mm breed, 1882 mm hoog en 2972 mm lang wanneer voorzien van een standaard schepbak. Dankzij zijn beperkte bedrijfsgewicht van 2379 kg kan deze lader probleemloos worden vervoerd op een aanhangwagen achter een middelgrote wagen.

Prestaties

De motor levert 42 pk (31,2 kW) en aanbouwdelen kunnen beschikken over een hydraulisch debiet van 52 l/min. Dankzij dit grote hart bereikt u een maximale productiviteit. Voor een lader van deze grootte beschikt hij over een indrukwekkend hefvermogen en een enorme duwkracht. Bovendien zorgt het multifunctionele hydraulische systeem voor de snelste draaitijden in zijn klasse. Een uitstekende tractie is mogelijk dankzij het onderwagensysteem, waardoor u in alle weersomstandigheden en grondcondities kan werken.

Offerte aanvragen

Extra informatie

Hoogte

1,88 m

Breedte

1,27 m

Storthoogte

2,1 m

Hefvermogen

500 kg

Technische fiche Bobcat T110

Download